Vannamei krevettide pasta küüslaugu ja sidruniga

Värske ja maitseküllane pasta, milles kohtuvad õrnalt pruunistatud küüslauk, särtsakas sidrun ja mahlased Vannamei krevetid. Täiuslik argiõhtu roog, mis valmib vähem kui 30 minutiga.

Vaja läheb:

Vannamei krevettide pasta küüslaugu ja sidruniga
  • 300 g Vannamei krevette
  • 300 g spagette (kuiv)
  • 4 küüslauguküünt, hakitud
  • 1 sidruni mahl ja riivitud koor
  • 50 g riivitud parmesani
  • 2 spl oliiviõli
  • 1 spl võid
  • Sool ja must pipar maitsestamiseks
  • Peotäis hakitud peterselli
  1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendi juhistele. Vesi võiks olla maitselt sarnane Vahemerele – parajalt soolane.
  2. Kuumuta pannil oliiviõli ja või, lisa hakitud küüslauk ja prae madalal kuumusel kuni see muutub kuldseks.
  3. Lisa Vannamei krevetid ja prae 2–3 minutit, kuni need muutuvad roosaks ja küpseks.
  4. Lisa pannile sidrunimahl ja riivitud sidrunikoor, sega.
  5. Kurna keedetud pasta ja lisa see pannile. Sega kõik korralikult läbi ning maitsesta soola ja pipraga.
  6. Serveeri roog riivitud parmesani ja värske hakitud peterselliga.

 

Tooted: Marwi
Koostas: Hardi Nurmine (Freya Foodbar)

Koht, kus toit ja väärtused kohtuvad

Freya Foodbar on rohkem kui lihtsalt söögikoht. See on ruum, kus saab süüa puhta südametunnistusega, nautida maitseid ja tunda end hoituna. Kombineerides kulinaarse oskusteabe, jätkusuutliku mõtteviisi ja siira külalislahkuse, on Freya kujunenud kohaks, kuhu tullakse tagasi – mitte ainult toidu pärast, vaid ka tunde pärast.

Menu

Menüü