SNACKS
Mini profiterole with wild mushroom pate (G) (V)
Potato latke with herring roe, onion and sour cream (L)
Mini quiche with poached pear, brie and rosemary (G) (L)
SALADS
Smoked trout salad with fried potatoes and basil & honey vinaigrette
Tomato & roast pepper salad with hazelnuts, pesto and Viinamärdi burrata (L)
Roast yerusalem artichoke salad with kale and chimichurri (V)
COLD SELECTION
Vitello Tonnato with rocket, parmesan and capers (L)
Venison tataki with sesame, pickled ginger and ponzu dressing
Pähkla trout crudo with truffle & soy sauce, chilli and almonds
Freya´s fermented root vegetables with zathar joghurt
BREADS & SPREADS
Freya´s focaccia & Aarde dark rye
Olive oil and whipped butter
Äntu farm chicken liver pate´ with port mascerated cranberries (L)
DESSERT
Canelee´ (G) (L)
Chocolate and rhum truffles with coconut (V)
SUUPISTED
Mini profiterool metsaseene pate´ga (G) (V)
Kartulipannkook heeringamarja, sibula ja hapukoorega (L)
Mini quiche posheeritud pirni, rosmariini ja brie juustuga (G) (L)
SALATID
Suitsuforellisalat praekartuli ja basiiliku - meevinegretiga
Tomati - röstpaprikasalat metsapähklite, pesto ja Viinamärdi burrataga (L)
Röstitud maapirni - seenesalat lehtkapsa ja chimichurriga (V)
VAAGNAD
Vitello Tonnato rukola, parmesani ja kapparitega (L)
Hirveliha tataki seesami, marineeritud ingveri ja Ponzu kastmega
Pähkla forelli crudo trühvli - sojakastme tšilli ja mandlitega
Freya hapendatud juurikad zathar jogurtikastmega
LEIVAD JA MÄÄRDED
Freya focaccia ja Aarde must
Oliivõli ja vahustatud või
Äntu farmi kanamaksapatee´ portveiniste jõhvikatega
MAGUS
Canelee´ (G) (L)
Šokolaadi - rummitrühvlid kookosega (V)