Retsept: Röstpaprikaga soe läätsesalat mereandide kokteiliga

See soe läätsesalat on ideaalne valik, kui soovid midagi lihtsat, kuid maitseküllast. Röstpaprika magusus ja mereandide kokteili õrn soolasus loovad koos täiusliku tasakaalu, mida täiendavad läätsede pähkline maitse ja kerge happesus punasest veinist. Täiuslik kiireks lõunaks või kergemaks õhtusöögiks, mida saad serveerida nii eraldi roana kui ka lisandina.

Vaja läheb:

    • 200 g Marwi mereandide kokteili õlis
    • 150 g keedetud rohelisi või punaseid läätsi
    • 1 röstitud paprika (purgist või kodus ahjus röstitud)
    • ½ punast sibulat, õhukesteks viiludeks lõigatud
    • 1 tl punase veini äädikat
    • Soola ja musta pipart maitse järgi

Valmistamine:

  1. Loputa ja nõruta läätsed.

  2. Lõika röstitud paprika ribadeks ja viiluta punane sibul.

  3. Nõruta mereandide kokteil, jäta veidi õli maitseks.

  4. Sega kõik koostisosad kausis, lisa punase veini äädikas, sool ja pipar.

  5. Kuumuta salat pannil 3–4 minutit või mikrolaineahjus umbes 1 minut, kuni on meeldivalt soe.

  6. Serveeri kohe – sobib nii iseseisva roana kui ka lisandina.

Tooted: Marwi
Koostas: Hardi Nurmine (Freya Foodbar)

Menu

Menüü