MORNING
Blueberry and banana smoothie with oat milk (V)
Oat bisquits with dried carnberries (V)
LUNCH
Dyo health bowl
GRAINS
Bulgur (G) (V)
Herby buckwheat (V)
PROTEINS
Shredded chicken from Äntu farm
Crispy tofu (V)
Shredded "seenefarmi" oyster mushrooms (V)
VEGETEBLES
Red cabbage (V)
Shredded carrot (V)
Cucumber and cherry tomatoes (V)
Roast butternut squash (V)
Freya´s fermented root vegetables (V)
Kale salad with lemon and garlic (V)
TOPPINGS
Pickled red onion / fresh chilli / coriander / toast hazelnuts / seed mix
SAUCES
Hummus (V)
Freya´s kimchi mayo
Mushroom soy & apple cider vingear sauce (V)
DESSERT
Bread and butter pudding from our leftover focaccia with wild blueberries and vanilla custard (G) (L)
HOMMIK
Õuna - metsmustika smuuti kaerapiimaga (V)
Kaeraküpsised kuivatatud jõhvikatega (G) (V)
LÕUNA
Tee ise enda tervisekauss
PÕHI
Bulgur (G) (V)
Ürdine tatar (V)
VALK
Rebitud kanaliha Äntu farmist
Krõbe tofu (V)
Rebitud seenefarmi austerservik (V)
KÖÖGIVILI
Punane kapsas (V)
Rivitud porgand (V)
Värske kurk ja kirsstomatid (V)
Röstitud muskaatkõrvits (V)
Freya hapendatud juurikad (V)
Lehtkapsa salat sidruni ja küüslauguga (V)
LISANDID
Marineeritud sibul / koriander / värske tšilli, / röstitud sarapuupähklid / seemnesegu (V)
KASTMED
Hummus (V)
Freya kimchi majonees
Seenesoja - õunaäädika kaste (V)
MAGUSTOT
Kestlik saiavorm Freya focaccia ülejääkidest metsmustikate ja vaniljekastmega (G) (L)